The IHA residence designed by the architects of studio Wallmakers is inspired by its natural environment.

The architects of studio Wallmakers have created a residence based on the idea to raise the building from its natural ground. They consequently formed a pond at the lowest point in the site which edges into the house with a staircase dangling over it. The main living space provides a cozy atmosphere and perfect solitude created by the bamboo and furnishing made with scrap wood.

Just have a look at the following images. For those who want to see more of the architectural work by studio Wallmakers, please visit their website.

IHA, a residence designed by the architects of Wallmakers.
IHA, a residence designed by the architects of Wallmakers.
IHA, a residence designed by the architects of Wallmakers.
IHA, a residence designed by the architects of Wallmakers.
IHA, a residence designed by the architects of Wallmakers.
IHA, a residence designed by the architects of Wallmakers.

All images © by architecture studio Wallmakers. If you want to see other inspiring work, please visit our Architecture and Interior Design categories.

Subscribe to our newsletter!

5/5 (6)

Please rate this article.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here