House in San Vicente de Paul—the renovation of a single-family dwelling by Balzar Architects.

The team of Balzar Architects has been asked to work on the renovation of a single-family dwelling located in a neighborhood on the outskirts of the city of Valencia. The home is situated at the end of a series of terraced houses, which form a residential complex built at the beginning of this century.

After the renovation in 2019 by the team of Balzar Architects, the new layout of the ground floor defines a continuous room in which the kitchen and living spaces are separated only by pieces of furniture in the middle of the room and a double-sided fireplace. The materials chosen for this architecture and interior design project aim to create a clean, calm atmosphere in which individual elements stand out and are presented as some works of art.

Below you can see a few images of the project. For more, please visit the website of Balzar Architects or follow them on Instagram, Facebook, or LinkedIn.

House in San Vicente de Paul by Balzar Architects
House in San Vicente de Paul by Balzar Architects
House in San Vicente de Paul by Balzar Architects
House in San Vicente de Paul by Balzar Architects
House in San Vicente de Paul by Balzar Architects
House in San Vicente de Paul by Balzar Architects
House in San Vicente de Paul by Balzar Architects
House in San Vicente de Paul by Balzar Architects

All images © by Balzar Architects. Do not hesitate to find other inspiring work in our Architecture and Interior Design categories.

Subscribe to our newsletter!

5/5 (5)

Please rate this article.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here